سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خودتان ویندوزتان را فارسی کنید!

 در این ترفند قصد داریم روشی بسیار جالب را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن خودتان میتوانید بدون نیاز به اطلاعات پیچیده کامپیوتری و نرم افزار خاصی و تنها از طریق رجیستری ویندوز قسمتهای اساسی ویندوز را فارسی کنید. این ترفند روی تمامی نسخه های ویندوز قابل اجراست.
برای این کار:
از منوی Start وارد Run شوید و در آن عبارت regedit را وارد کنید
و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
اکنون به آدرس زیر بروید:
HKEY_USERS/S-1-5-21-515967899-1454471165-839522115-1003/Software/Microsoft/Windows/ShellNoRoam/MUICache
حالا در قسمت دیگر رجیستری ، شما میتوانید تمامی اطلاعات زبان را مشاهده کنید. کافی است روی هر کدام از آنها دوبار کلیک کنید و در پنجره جدید و قسمت Value Data
به جای نام انگلیسی آن ، نام فارسی مورد نظر خودتان را بنویسید. نهایتأ OK را بزنید تا تغییرات اعمال شود.

» نظر

اجرای اتوماتیک برنامه ، هنگام بالا آمدن ویندوز!

در رجیستری ویندوز امکان انجام کارهای فراوانی وجود دارد اما اکثرأ کاربران به علت پیچیدگی این قسمت از ویندوز چندان با آن آشنایی ندارند. یکی از کارهای جالبی که میتوان به وسیله رجیستری صورت داد اجرای اتوماتیک یک برنامه پس از روشن شدن بعدی کامپیوتر است. بدین صورت که با تنظیم برنامه مورد نظر از طریق رجیستری میتوان سیستم را طوری تنظیم کرد که تنها پس از روشن شدن بعدی سیستم و فقط برای یکبار ، برنامه مورد نظر را پس از بالا آمدن ویندوز اجرا کند. این کار برای سیستم هایی که از چند کاربر استفاده میکنند میتواند بسیار کاربرد داشته باشد. در این ترفند قصد داریم به معرفی روش انجام این کار بپردازیم.

بدین منظور:

از منوی Start وارد Run شده و در آن عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
حال به آدرس زیر بروید:

    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/RunOnce

اکنون از قسمت دیگر پنجره ، در قسمتی از فضای خالی راست کلیک کرده و از New گزینه String Value را انتخاب کنید و نام آن را به دلخواه انتخاب کنید.
حال مقدار رشته ای ساخته شده دوبار کلیک کنید. در پنجره باز شده در قسمت Value Data آدرس برنامه ای که میخواهید اجرا شود را وارد کنید. دقت کنید آدرس به فایل اجرایی برنامه که exe است ختم شود.
به عنوان مثال برای اجرای اتوماتیک نرم افزار Firefox در هنگام روشن شدن بعدی سیستم ، در Value Data آدرس را به شکل D:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe وارد کنید.
پس از وارد کردن آدرس فایل ، OK کرده و رجیستری را ببندید.
پس از رستارت سیستم خواهید دید برنامه انتخابی شما تنها یکبار پس از اینکار اجرا خواهد شد.


» نظر

مشاهده ی کامل یک سایت در حالت آ فلاین

 اگر شما نیز مایل به مشاهده ی کامل یک سایت بصورت طریق Offline میباشید , اگر مایل هستید که سایت مورد علاقه ی خود را به طور کامل درون هارد یا بر روی CD داشته باشید‌! اگر مایلید که برای دسترسی به اطلاعات وب سایت مورد علاقه ی خود , هزینه ی اتلاف وقت و اینترنت را متحمل نشوید , نرم افزار قدرتمند WebZip گزینه ی خوبی است !
WebZip محصولی از شرکت SpiderSoft نرم افزاری برای دانلود کامل یک سایت بر روی هارد دیسک با پوشه بندی دقیق و یکسان همراه با تمامی اطلاعات و تصاویر و سایر دیتا های دیگر آن میباشد . این نرم افزار صفحات مختلف یک سایت را با همان فرمتی که طراحی شده اند برای شما ذخیره مینماید . همچنین توسط روش های مختلفی که داراست به شما امکان انتخاب جزییات را نیز می دهد برای مثال به نرم افزار می گویید که کدام بخش از سایت را دانلود کنید و کدام بخش را نکند , چه فرمتهایی را دریافت نماید و چه فرمتهایی را نکند.

دانلود نرم افزار با حجم ?.? مگابایت

پسورد فایل : www.kamyabonline.com


» نظر

طریقه عکس گرفتن از صفحه مانیتور در ویندوز

طریقه عکس گرفتن از صفحه مانیتور در ویندوز XP را تقریبأ تمامی کاربران مبتدی و پیشرفته آگاه هستند ؛ زدن کلید PrtScr و سپس Paste کردن در محیطی مانند Paint. در ویندوز ویستا هم این کار امکان پذیر است ، اما همان طور که مشخص است این روش چندان مطلوب نیست چرا که عکس از کل صفحه گرفته میشود در نتیجه بسیاری ترجیح میدهند از نرم افزارهای مرتبط استفاده کنند. اما ویندوز ویستا تدبیری بسیار عالی را در این زمینه اندیشیده است و ابزاری با توانایی های بالا را برای گرفتن عکس از صفحه مانیتور را در خود گنجانده است. در این ترفند قصد داریم به معرفی ابزار Snipping Tool ویندوز ویستا که اکثرأ کاربران از آن بی خبرند بپردازیم.

بدین منظور:

بر روی دکمه Start کلیک کنید.
در داخل فیلد جستجوی موجود در منوی Start ، عبارت snip را وارد کنید.
پس از ظاهر شدن Snipping Tool بر روی آن کلیک کنید.
خواهید دید که پنجره این ابزار باز میشود.
با انتخاب دکمه New چهار گزینه خواهید داشت که هر کدام برای گرفتن عکس از صفحه برای یک منظور خاص است:
Free-form Snip به شما امکان عکس برداری از یک محدوده بدون قاعده را میدهد.
Rectangular Snip به منظور عکس برداری از یک محدوده مستطیلی استفاده میشود.
Windows Snip اجازه عکس برداری از پنجره ای که اکنون باز است را به شما میدهد.
و در آخر نیز Full-screen Snip از کل صفحه مانیتور عکس میگیرد.

پس از گرفتن عکس از صفحه ، تصویر شما در Clipboard ویندوز ذخیره میشود. اکنون شما میتوانید با استفاده از یک نرم افزار ویرایش عکس همانند Paint ویندوز ، تصویر خود را با انجام عمل Paste بازیابی کنید.


» نظر

رتبه سایت یا وبلاگ در گوگل

این روزها کمتر وبلاگ نویسى است که با گوگل و خدمات متنوع آن آشنا نباشد. از وقتى که گوگل بلاگر را تحت پوشش خود قرار داد فصل تازه اى از فعالیت هاى گوگل این بار در زمینه وبلاگ نویسى آغاز گشت. همانطور که پیشتر نیز گفته شد روزانه تعداد زیادى بازدیدکننده از موتورهاى جست وجو و بالاخص گوگل وارد وبلاگ شما مى شوند. پس در صورتى که وبلاگتان را به موتور جست وجوى قدرتمند گوگل معرفى کرده اید حتماً کاربران زیادى با جست وجوى عباراتى خاص با وبلاگ شما آشنا مى شوند.
یکى از ویژگى هاى گوگل این است که در هنگام جست وجو به دنبال خواسته کاربر ساختار نتیجه یافته را در وب تحلیل کرده و از میزان پیوندهاى داده شده از سراسر وب جهان گستر به آن صفحه آمارگیرى مى کند و بر مبناى بیشترین نتایج آمارها پرطرفدارترین و کاربرپسندترین نتایج را به کاربر ارائه مى دهد. این شیوه فهرست نویسى نتایجPageRank  نام دارد.
در این ستون قصد داریم شما را با ویژگى Pagerank  یا Googlerank  آشنا کنیم.
ویژگى Pagerank  به شما این امکان را مى دهد تا بدانید وبلاگ یا سایت تان چه رتبه اى در موتور جست وجوى گوگل دارد. البته در صورتى که شما آن را به گوگل معرفى کرده باشید. رتبه بندى هاى گوگل بر مبناى عدد  ۱۰  است. یعنى سایتى که در موتور جست وجوى گوگل بالاترین رتبه را در مقایسه با دیگر سایت ها داشته باشد از رتبه  ۱۰  برخوردار مى شود. در حال حاضر فقط خود سایت گوگل و نیز یاهو داراى Pagerank10  هستند. این رتبه بندى که توسط روبوت هاى گوگل انجام مى شود و مطابق یک تابع الگوریتمى است که هر چند وقت یک بار به روز مى شود و رتبه بندى هاى جدید اعلام مى شود.
در واقع این ویژگى به نوعى مرتبط با محبوبیت و اقبال وبلاگ شما نیز است. هر چه رتبه بالاترى کسب کنید یعنى به عدد  ۱۰  نزدیک تر باشید وبلاگ شما در موتور جست وجوى گوگل رتبه بهترى دارد. در واقع میزان لینک هاى داده شده به آن بیشتر است.
در میان وبلاگ هاى متنوع وبلاگى نیست که فعلاً رتبه اى بهتر از  ۸  را داشته باشد. در میان وبلاگ هاى فارسى نیز فعلاً این رتبه از عدد شش یا هفت تجاوز نکرده است.
اما چگونه مى توان به رتبه وبلاگ در گوگل پى برد؟ چگونه مى توان فهمید یک وبلاگ در موتور جست وجوى گوگل حائز چه امتیازى است.
سایت http://www.pagerank.net  به همین منظور براى کاربران در نظر گرفته شده است. به کمک این سایت شما مى توانید با وارد کردن آدرس وبلاگتان رتبه فعلى آن را مشاهده کنید و حتى به کمک کدهایى که در اختیارتان قرار مى دهد آن را در قالب وبلاگ خود کپى کنید تا بازدیدکنندگان تان نیز بدانند وبلاگى را که در حال مطالعه آن هستند داراى چه رتبه اى است؟ براى دانستن رتبه وبلاگتان در صفحه اصلى سایت بر روى PageRank Checker  کلیک کنید. در صفحه جدید با وارد کردن آدرس دقیق وبلاگتان و کد تصویر شاهد رتبه سایت تان از عدد صفر الى  ۱۰  باشید. همانطور که گفته شد هرچه این میزان به عدد  ۱۰  نزدیک تر باشد بیانگر محبوبیت بیشتر وبلاگ شما در گوگل است. اگر تازه شروع به وبلاگ نویسى کرده اید ممکن است رتبه شما چندان بالا نباشد. در این صورت ناامید نشوید و منتظر بمانید تا گوگل پس از مدتى رتبه بندى هاى جدید را اعلام کند.
اما اگر خواستید رتبه وبلاگتان را در خود صفحه اصلى نیز نشان خوانندگان تان دهید کافى است در قسمت انتهایى سایت و در بخشdisplay pagerank? بر روى عبارت Click here  کلیک کنید. این بار کدى در اختیار شما قرار مى گیرد که با کپى کردن آن در محل مناسبى از قالب وبلاگتان شاهد رتبه وبلاگ به صورت گرافیکى است. در این صورت بازدیدکنندگان نیز به رتبه وبلاگ شما پى خواهند برد. با کپى کردن کد در قالب، تصویرى مانند تصویر زیر در وبلاگتان نمایش داده مى شود: راه دیگرى نیز براى این کار وجود دارد. به سایتhttp://rankiran.com  مراجعه کنید و کد مربوط را که در همان صفحه اصلى سایت قرار دارد همانند مرحله قبل در قالب وبلاگتان کپى کنید.
به این ترتیب شما رتبه وبلاگتان را به بازدیدکنندگان تان نیز اعلام مى کنید. هم زمان با به روز شدن رتبه بندى ها اگر رتبه وبلاگ شما نیز در این مدت افزایش یافته باشد، این تصویر نمایشگر نیز به طور خودکار رتبه جدید شما را اعلام خواهد کرد و نیازى به تغییر آن نیست.
به هر حال این امکان گوگل بسیارى از وبلاگ نویسان را به تکاپو براى دستیابى به رتبه بهتر و ربودن گوى سبقت از رقیبان واداشته است. اکثر آنها با نمایش رتبه خود در وبلاگ به بازدیدکنندگان میزان استقبال از وبلاگ و درجه آن را در نزد گوگل اعلام مى دارند. اکنون شما نیز با خواندن این مقاله و آشنایى با این نوع خدمات جالب قادر به این کار خواهید بود.


» نظر

ساخت فونت بدون نیاز به نرم افزار

ساخت فونت بدون نیاز به نرم افزار
شما می توانید در محیط ویندوز xp بدون هیچ نرم افزاری ویژه ای فونت های زیبای برای خودتان طراحی کنید این برنامه مانند بسیاری از برنامه های ویندوز در آن مخفی شده است که ما یکی یکی آنها را رو می کنیم در Run تایپ کنید eudcedit برنامه اجرا می شود در پنجره ابتدایی دکمه ok را زده حالا در محیط edit به طراحی و ویرایش کاراکتر مورد نظرتان بپردازید. بعد از آنکه کار طراحی کاراکتر جدید به اتمام رسید با انتخاب گزینه character save از منوی Edit ذخیره کنید حالا برای استفاده از آن باید از منوی start \ All programs/ Accessories/ system tools / character map را کلیک کنید پس از انتخاب از منوی کرکره ای گزینه all font private characters تمام کاراکترهای که طراحی کرده اید در لیست است روی کاراکتر مورد نظر دابل کلیک کنید بعد copy را زده و در محیط word آن را paste کنید .

 


» نظر

رایت CDبدون نیاز به نرم افزار در ویندوز ایکس پی

رایت CDبدون نیاز به نرم افزار در ویندوز ایکس پی

اگر ویندوزتون ایکس پی ست و سی دی رایتر هم دارید ، برای کپی سی دی نیاز به هیچ برنامه ای ندارید بلکه خود ایکس پی این قابلیت رو داره که با اون سی دی رایت کنید اینطوری  :
1- یک سی دی خام توی رایتر بگذارید
2- در my computer  پوشه یا فایل مورد نظرتون رو پیدا کنید و روی اون یک کلیک کنید تا رنگش عوش بشه ، اگه تعداد پوشه ها یا فایلهاتون زیاده می تونید با کرفتن کلید Ctrl  و کلیک روی هر پوشه یا فایل اونایی رو که مایلید کپی بشن های لایت کنید.
3- روی یکی از فایل یا پوشه های انتخاب شده کلیک راست کنید و گزینه send to  ... رو انتخاب و مقصد رو درایوی انتخاب کنید که سی دی خام قرار داره.
4- بعد از مدتی بسته به حجم فایلهای مورد نظر شما کار کپی موقت تموم میشه و شما یک کپی موقت از مواردی رو که مایلید کپی بشن خواهید داشت ، این کپی موقت بعدا پاک میشه.
5- حالا در my computer  روی همون درایوری که سی دی خام رو گذاشتید کلیک کنید ، همه برنامه های مورد نظرتون رو خواهید دید. اگه مایلید ادیت کنید و هر کدوم رو می خواید به آسونی حذف کنید ، سپس در ستون چپ همین پوشه روی write these files to CD  کلیک کنید تا رایت انجام بشه


» نظر
<      1   2   3   4   5   >>   >